I'm Off!

Här kommer det antagligen sista inlägger på en vecka då eftersom imorgon klockan 8 bär det av till Växjö för att senare ta ett flyg till Kanarieöarna! Jag stannar där i en vecka (över nyår) och när jag kommer hem är jag brunare än er alla, haha :)

Vackrast!

Jag är kär! <3

Hugs'n'Kisses

Nu är vi på väg in mot Tuna Park för att slösa pengar och tid! See y'all when I'm beautiful ;)

Don't shoot me santa!

Bilder ifrån firandet igår! :)
Nu måste jag hoppa in i duschen så vi kan åka in till stan lite senare! :)

Jul nummer 2

Nu har vi julat med familj nummer 2! Av min mor och hennes boyfriend fick jag en rosa mjukiströja och ett par svarta Puma-byxor och av Louise fick jag presentkort på BikBok (nu är jag glad för jag kan handla glitter och glam för 700 kr). När det blir mörkare ute ska vi ut och leka i kramsnö.
Imorgon planerar vi på att åka in till stan till mellandagsrean så jag kan handla mina saker på Monki och så använda mina kort på BikBok. Myspys! :)

Lucy in the sky with diamonds

Nu sitter jag här i min stökiga säng och lyssnar på min nya Beatles-skiva. Snart är jag på väg mot Jul nummer 2 hos mamma och jag har fått en chans att testa min vackra plattång för första gången! Den funkar verkligen jättebra trots att den är miniliten.
Jag vill verkligen ha den dumma mjukis-dressen!

Christmas Eve

Hejhej! Nu har jag smitit ifrån släkten ett tag för att blogga fort innan jag rusar mer mot julbordet för att (quote Emmie) "bli mör". Jag fick en trevlig digitalkamera, en lila plattång och en massa presentkort och skivor och parfymer. Vi ses snart! :) <3

GOD JUL!


i gotta feeling

Gissa vem som har fått tillbaka sin älskade laptop?! :D


out there its freezing cold but i am safe at home to spend my christmas on my own

Dan' före dopparedan'! 10 timmar och 6 minuter innan julafton! :)

Idag har jag och min syster fixat klart tågbanan som ligger på våran byrå i hallen. Så fort jag får tag på en kamera ska jag ta en bild och lägga upp.
Sedan slog vi in våra sista paket över en låda nudlar från Spicy Hot. Men dagen har bara börjat (för mig i alla fall). Jag måste hinna bada och spraya håret med Syoss och sen ska vi klä granen ikväll också!

10 timmar och 1 minut kvar innan julafton!

Jag hoppas att jag får en digitalkamera imorgon så jag kan börja ta bilder igen. Min gamla kamera tuggade i sig batterier som en buffel (liknelse!) och var inte speciellt bra i allmänhet. Nu ska jag gå och göra lite varm choklad.

mmmh, juju! ;) 9 timmar och 58 minuter kvar innan julafton!


Oh My God, You're A Horse!

Hejhej, tillbaka ifrån storstaden 200 kr fattigare!


Halsband till julafton!


Ögonfransar till julafton!


Kvar att inköpa:









Ja, jag har blivit Monki-nörd. Nu ska vi pyssla med en tågbana som min pappa fick för sig att skaffa för ett tag sedan. God nästa-Jul! :)


Mot E-town!

Nu är jag och storasyster Johanna på väg in mot stan för att handla julkläder och äta lunch! Sen ska vi julpyssla bara för att vi är tomtenissar. :)


my kind of trust is the shy kind of trust but the right kind of trust is a shareware

Jag skrev ett smått poetiskt inlägg för att förklara att jag drar igång bloggandet igen igår men tyvär klickade jag fel och två sidor text om snö och skolan försvann ut i intet. Jag har inte riktigt bestämt mig om det var för det bästa än. Nu startar jag hursomhelst upp bloggen igen under vintern och jag försöker blogga så mycket som möjligt så att mina vänner kan ta del av mitt jullov.

Innan skolan slutade fick jag en sista skymt av min mentor på gud vet hur länge. Det fanns inte mycket att säga. Vi fick våra välförtjänta betyg, en kram, en klapp på axeln och sen var vi på väg bort. Sista skymten av min klass, min familj på tre veckor nu. Om någon av er läser detta, jag kommer sakna er så mycket! Jag kanske hatar dem ibland men de livar upp min vardag extremt!

Svenska - MVG
Matte - MVG
Engelska - MVG
Geografi - VG
Samhällskunskap - MVG
Biologi - MVG
Fysik - MVG
Slöjd - VG
Bild - VG
Franska - MVG

Trevliga betyg som min mamma blir helt galen över. Det blir antagligen jobbigare nästa år eftersom jag måste balansera allt och hålla allt uppe. Jag antar att du som läser är lycklig över att jag slängde mina två sidor rakt åt helvete så vi klipper av här och ses snart! :)


The Empire State of Mind



- Gillar jag Jay-Z? Nej
- Gillar jag denhär låten? Ja

RSS 2.0