Mammas födelsedagsfest - Snabblogg nr5

Nu är allt över. Jag funderar över ungdomsfestivalen. Hm. Finns nog ingen att leka med i alla fall :(

Mammas födelsedagsfest - Snabblogg nr4

Hörde just ifrån laget att matchen gick bra. Förlåt att jag inte kunde vara med, ni ägde säkert skiten ur dom i alla fall! :D

Mammas födelsedagsfest - Snabblogg nr3

Nu är mina galna kusiner Adnama och Adlihtam här. Vi är allmänt normala. Snart ska vi ner och äta paj och gräddig vaniljgrädde. Gawrr..

Mammas födelsedagsfest - Snabblogg nr2

Håret och kläderna är fixade. Snart kommer gästerna så jag måste skynda! :D

Mammas födelsedagsfest - Snabblogg nr1

Sminket är färdigt! Så längesen jag sminkade att jag nästan glömt bort hur man gör, haha. Gjorde i alla fall lite smoky eyes med kajal och mascara. Nu ska jag klä på mig och vänta på locktången att vakna upp.

Geraldine-live

Jag har en period av live-låtar. Yuppyupp.

alot of people around here lost the white in their eyes

Jag har aldrig gjort något svårare än att känna dig.

Jag har en dålig dag. Nästan i alla fall. Jag fick tillbaka min laptop och nu funkar den på riktigt. Fast det är irrelevant. Nu ska jag klaga.
Älskar ni inte folk som känner behovet att påpeka allt som är fel på ens utseende?
"Du har typ mycket utväxt!"
"Du har inte sminkat dig idag!"
Allt jag känner att jag har att säga tillbaka är "VA?! Fan vad tur att du sa det, annars hade jag nog aldrig fått reda på det."
Det är verkligen så jävla svårt att hålla sånt för sig själv, va? Är det någon slags försvarsmekanism som får er att spy upp kommentarer så att uppmärksamheten går ifrån erat fula yttre till någon annans? Jag älskar att det finns miljoner saker jag kan säga tillbaka som jag, trots kommentaren, håller för mig själv. Jag är ett jävla helgon.
Älskar ni inte folk som avslutar en diskussion med meningen "men alla har olika åsikter"? Det är med sådana människor som man undrar varför man slösade bort sina värdefulla fem minuter på att snacka med dem. Det enda den meningen betyder är "jag har inget svar på vad du just sa men jag vägrar erkänna mig besegrad". När man inser att ens åsikt inte håller så ändrar man den. Tro mig, ni behåller ingen värdighet genom att säga det där istället för att kasta in handduken.
Älskar ni inte korkade människor?!

Så, nu kan jag gå tillbaka till att vara mitt vanliga glada jag. Peace out! :D

(p kommer bara på Libertines låtar som rubrik så jag ägnar rutan till att skriva detta istället!)


smarrigt värre

happiface

Vi blev utsatta för tjurgubbe-syndromet idag! Jag tänker lägga ut en video snart som blev avbruten av en purken man i sina bästa(hrm) år. Vi var korkade och jobbiga som satt på taket och eftersom vi inte bodde där så var vi tvungna att dra åt helvete. Han var hyresvärd. Den smarriga puddingen gav oss bitchface och vi satte honom på plats. Jävlar var paff han blev. Tänk att det faktiskt finns tonåringar som vågar stå upp för sig själva! Se upp där alla tjuriga gubbar! Emma och Patrik, bitchslayers. WWEPD. Tänk på den.


this is your life - don't waste it


Make up free since 23

"Det är så svårt att vara tonåring idag med alla dessa idealer..."

- Skitsnack.


Stone, glass, concrete and gravel. All we've got to keep us together.

Jag hörde just Jamie sjunga "mess around" istället för "fuck around". Förlåt mig, men jag HATAR censurerade låtar. Till exepel "Dont trust me" med 3oh!3. Det finns censurerade versioner av den låten där de tagit ut svordomarna och ersatt dem med... INGET! Det är sjukt fult och jag förstår inte poängen. Vuxna - era barn kommer börja svära förr eller senare! Lev med det.

Idag spelade bondelaget Torshälla Nyby Idrottssällskap emot Nyköping. Ledde hela matchen fram till de nio sista minuterna då de lyckades få ett mål och matchen slutade oavgjort. Det suger att vi inte vann med Nyköping leder hur som helst serien. Så det var nog inte förfärligt. Bra spelat match, nallebjörnar <3

Sen åkte jag till Hydrotrim(borde det inte uttalas på engelska? DET ÄR OMÖJLIGT!) och där badade vi och bubbelpoolade och sen fick jag massage! Så nu är jag superutvilad och allmänt glad. Snart ska jag nog kratta lite gräs och sen ska jag titta på Vänner och vila en massa innan Pride med Patrik imorgon!

Sidenote till feminina killar; you're so gay and i dont even like boys!

(haha, detdär var så internt att bara jag fattade!)

Jamie goes live bitch


and i quote; stupidly talented


Sug på den, Ira!

Ditt namn? Emma Sofia Ringström
Hur Lång är du? 165
Spelar du något instrument? typ fiol, när jag känner mig som coolast.
Hur gammal är du? 14
Har du några syskon?  yepp, bror och syster
Dina första tankar när du vaknar? "Mhm, äntligen en ny dag!"
Vart befinner du dig just nu? På... övervåningen?
Biter du på naglarna?  usch nej fy
Vem är snyggast? Tihi, Ola Salo <3
Vem vet mest om dig? Min syster antagligen! Patrik vet farligt mycket,
Vad vill du ha just nu? Tungpiercing, flygbiljett till london och ett par extra decimetrar! :D
Ditt mål i livet?  Att hinna med London, Aberdeen, Berlin, Amsterdam och New York!
McDonalds eller Burgerking? McDonalds!

Sjunger du? Visst :)
Vill du gifta dig? hmmm, kanske.
Kommer du överens med dina föräldrar?  Absolut.
Din hårfärg?  REDHEAD BITCH
Skor du hade på dig idag? Mina finfina beiga converse. 
Vad sover du i?  Shorts och usa-tröja.
Kläder du har på dig? haha, shorts och usa-tröja! :D
Favoritårstid?  Höst.
Favoritmat och dryck? Jag älskar kycklingnudlar och så dricker jag julmust!
Hur svarar du i telefonen hemma? "Hej det är emma?"
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" eller "Y'ello?"
Sov du ensam inatt? Haha, pretty much
Vad gjorde du kl 08 imorse? Satt på bussen till stan.
Vad var det senaste någon sa till dig?  "Du är lättargad."


TYCKER NI MIN KINES ÄR FUL?

 

Betygsätt Chong 1-10


Let's make it happen!


Let's make it happen
No turning back


DISCO HEAVEN

Praon är över! Bittersweet. Det var roligt att leka med barn även om man var tvungen att slitas bort ifrån ett par när man skulle gå hem. Bokstavligen. Men när man gick hem var man jättetrött så vi gick och lade oss klockan 10 varända kväll! Nu har Patrik i alla fall åkt hem så kvar sitter jag med hennes Vänner-box. Jag tänker inte skriva mycket för jag tror jag har lyckats bli bacillifierad på dagiset. Fan, skit, hora, helvete, kuk. :)

Valborg, fotboll och prao

Jag vet - jag suger på att blogga. Anledningen är att det oftast inte händer så mycket i mitt liv och när det väl gör det så har jag ju inte tid att sätta mig och skriva ner det?

Jag hade hur som helst kul på valborg, vi var nere på Torsharg och träffade människor. Problemet är att trots att jag har bott i denna håla (Torshälla) i hela mitt liv så känner jag INGEN förutom mina lagkompisar och mina gamla klasskamrater. Det kanske var till min fördel just då dock, hehe. Vi satt nere vid a-plan på läktaren och var jobbiga och högljudda, för det är så man ska vara på valborg <3. Efter ett tag blev Mathilda lite borta och började skratta som en hyena eller gråta högt. Det var kul att se Oscar så hjälplös när hon klängde på honom, hihi :D Sen så kom Mathildas mamma och kidnappade henne och Ellinor så Oscar och Max fick leda mig hem och sen var kvällen slut. Min högerhand stank av rök eftersom alla hade bett mig att hålla i deras cigaretter. Så nej, jag röker inte. Inte ens lite.

Sen igår failade vi hårt på matchen eftersom en ganska jämn match slutade med förlust. Vi spelade förfan bara på deras planhalva i andra halvlek. Sen åkte vi hem så jag fick duscha, äta och slänga på mig lite kläder innan jag cyklade hem till Sanna för att kolla på skräckis med henne och Ida. Filmen var jättefjollig och det visade sig att monstret var någon dum liten florp med pumpahuvud. Hm. Sen pratade vi och kollade på gamla videos på Sannas dator. Sen åkte jag hem och sov! Och här sitter jag, redo att diskutera prao nästa vecka med Ester. Där har ni mitt liv de senaste två dagarna summerat i ett blogginlägg. Det borde finnas pris för sånt här.

RSS 2.0