it's when you hit the ground

2010
det stora testet, har precis börjat.
du gör testet i januari, och har kvar det på bdb blogg hela året.
när det har blivit 2011 kopierar du det och gör om det igen.
och ser skillnaden på dina svar.


Om dig
Hur gammal är du? - FJORTIS!
Din favoritmat? – uh, jag är så mätt att jag inte kan tänka på mat :)
Sport? – fotboll <3
Två av dina favoritlåtar? - Song for Aberdeen och Unexpected (ochnotthefallthathurts)
Hur lång är du? – 16någonting
Vilken klass & skola går du i? - 8c på IESK

Vänner
Din bästavän? – Emmie Männikkö
Du gillar kompisar som? – är äkta
En vän som alltid ställer upp för dig? – Rebecka Jonsson
En vän du alltid har roligt med? – Nadja
En vän du saknar mycket? – Ellis, Mathilda.
En vän du haft förut som du saknar nu? typ Ira. Och en massa i gamla klassen

Familj
Vem gillar du bäst? - men vafan?! XD
Hur många är ni i familjen? - 5
Ställer din familj alltid upp för dig? - såklart
Kan du lita på din familj? - mjo
Kommer du alltid att älska din familj? - Definitivs

Antingen eller
Alkohol eller cigaretter? - alkohol
Blått eller rött? - rött
Upptagen eller singel?- singel
Fotboll eller handboll? – fotboll
Festa eller vara hemma och mysa?- hm. både och.
Vatten eller mjölk? - vatten
Musik eller tyst? - musik för guds skull
Film eller tv? - TV
Bdb eller facebook? - Inget -.-

Killar/Tjejer
Har du kille/tjej? - nope
Vill du ha pojkvän/flickvän? - nejtack
Är du kär? - Fan vet jag
Hur gammal är personen isåfall? - xxx (PORR, HAH)
Är du helst hemma och myser eller är ute med flera? – venne.

Musik
Rihanna? - nej
Justin Timberlake? - nej
Techno/remixer? - nej
Justin Bieber? - nej
Chris Brown? - nejnejnej
Jay-Z? –  nej
Jason Derulo? - nej
Eminem? - nej
MGMT? -  YEH!
Greenday? – nej.
Paramore? - nej.
Basshunter? – gud nej
Markoolio? - nej
Björn Rosenström? - nej
Amanda Jensen? - nej
Pink? - nej
Flipsyde? - nej
Black Eyed Peas? - nej
Carola? - nej usch

Skulle du..
Vilja hoppa bungyjump? - jaaaa!
Vilja simma med delfiner? - ja :D
Vilja simma med hajar? - skulle aldrig våga -.-
Vilja träffa Joe Jonas? - näh XD
Vilja gå på high school? - ja?!
Kunna göra inbrott hos någon? - det beror på omständigheterna?
Kunna snatta? - omständigheter?
Kunna såra någon så hårt att den aldrig mera pratar med dig? - omständigheter?
Kunna ta någons pojk/flickvän? - ja.
Prata illa om din familj? - ja.
Kunna vara en vecka utan att duscha?- ja.
Kunna vara en vecka utan din dator? - ja.
Kunna vara en månad utan tv? - ja.
Kunna vara en månad alldeles själv och inte träffa några vänner? - klart.


Har du..
Rökt? - noope
Druckit alkohol? - yes
Vart på fest? - ja
Gjort något som du verkligen ångrar? - aaha
Några märkeskläder? - mmh

En tröja som kostar över 2000? – nej
Ett par byxor som kostar över 2000? -  tror jag inte.
Sagt till någon att du älskar den och verkligen menat det? - jadå
Vunnit mycket pengar nån gång? - ja, fats inte mer än 100 XD


i<3mycam

Idag skulle jag försöka kolla min gamla blogg på devote och upptäckte till min fasa att den var raderad! Jag som arkiverat 1 år av mitt liv i den bloggen fick panik och gick loss på devote. Jag fixade det hur som helst och nu är allt tillbaka till normalt. Pfiew :)

Emmie Männikkö

Ja, hur länge sen var det jag träffade dig? Jag har faktiskt ingen aning. Det verkar vara något man ska komma ihåg när man är bra vänner, datumet man träffades för första gången, men jag har faktiskt ingen aning. Jag tror att det är för att jag alltid på något sätt fokuserat på dig än på något dumt datum som egentligen inte behöver betyda något. Jag tror inte på ödet, så för mig är det bara ett slumpmässigt datum. Jag tycker dock att jag är så jävla cool som lyckades vara bra nog för att du skulle gilla mig, och vips så var vi vänner. Det var naturligt eftersom vi är så lika på de flesta sätt. Det var nog därför vi också hatade varandra så extremt mycket. Jag tror aldrig jag har irriterat mig på någon så som jag har irriterat mig på dig. Fan, vad jobbig du kan vara ibland. Jag med såklart, det vet jag. Jag kan vara den största bitchen du vet mot dig och jag är det för att jag kan. Det är den enda anledningen jag kan komma att tänka på. Vi är inte den sortens vänner som sitter gråtandes på sängen och håller om varandra när en kille dumpat oss eller som snackar om sexuella upplevelser (haha) och fan vad glad jag är för det. Man behöver någon som du som kan dra ner en till jorden ibland och ärligt talat, mina minnen med dig är nog dem som jag minns bäst. Jag vet att inget jag skriver i ett dumt litet blogginlägg kan tacka dig för att du är du och om jag försöker mer blir det nog bara ännu mer töntigt så jag slutar nu och hoppas att du fattar vad du betyder för mig. Bitch.

Herregud...

ÄMMAS LISTA 2010 ÖVER SAKER JAG FÅR HÖRA FÖR OFTA

1. "Har ni tänkt på en sak? Emma och Emmie! Kul va?"
2. "Har du löshår?"
3. "EMMA?!"
4. "Heter du VERKLIGEN Ämma med ä?!"
5. "Är ni syskon?"
6. "LOL."
7. "Käften."

Idioter på bussen

Idag när jag gick av bussen insåg jag en väldigt underlig sak. Titta på bilden under!
Okej, jag går ut ur dörr 1 och en random kille går ut ur dörr 2. Sen ser ni hur jag går längs det lila sträcket och han längs det blåa. Grejen är att båda vägarna leder vill samma stora väg. Vi gjorde samma sak av ren vana. En kul grej bara :)

SMINKNING!

Hejhej! Jag hade inget att göra idag så och när jag hittade ett sminktips här kände jag mig tvungen att kolla upp det! Här är jag som försöker mig på deras sminktips ;)
Här är sakerna som var nödvändiga.Jag hade dock ingen vit ögonskugga (ska definitivt skaffa) så jag använde min silvriga. Det är antagligen inte nödvändigt med tre olika borstar, men jag kände mig tvungen. ;)
Man behöver också ännu en ögonskugga med stark färg och jag använde en gammal rosa som jag fått från typ OKEJ. Tyvär lyckades jag inte få med den på bilden..
Mjo, jag ser lite ut som en alien eftersom hela grejen med sminkningen var att få stora ögon och jag har naturligt ganska stora ögon.
Closeup. Hmm, jag gillar det faktiskt inte :(

Utforskar mitt svordoms-odrförråd

Min mammas bil har en medelålderskris och vägrar starta så jag kunde inte åka och kolla på väskor. Så nu sitter jag vid datorn, sminkad och klar och lyssnar på Spotify. Vad säger det om mig?
Imorgon är det skola och jag ser som alltid fram emot det. Men för att vara ärlig skulle jag nog hellre sätta mig på ett plan tillbaka till Gran Canaria eftersom jag håller på att frysa arslet av mig! :(
Imorse när min mammas boyfriend skulle åka hem så hade någon liten skitunge sparkat sönder hans bil. Jag älskar min stad, men jag hatar alla dryga snorungar som springer omkring och tror att dom är något. Uppenbarligen är det bästa sättet att förmedla sin coolhet att förstöra en okänd människas bil, om det lilla äcklet hade varit gammal eller frisk nog att fatta hur mycket skadorna kommer kosta kanske han skulle ha tänkt sig för. Det värsta är att jag är 110% säker på vilken liten skadad rödhårig valp det var utan att kunna bevisa det. Jag hoppas han blir anmärld för något snart. BAJSRUMPA!
Alien värre.

Jag känner mig allmänt stolt över min åsikt idag!

Jag känner att jag behöver säga en sak. Människor förvånar mig. Människor som trots sin intelligens kan vara så trångsynta och känslokalla. När ska de förstå att man inte kan argumentera för- och nackdelar med homosexualitet ifrån min synpunkt eftersom jag bara har ett argument som ingen kan sätta emot: All kärlek är kärlek.
Sätt ett förbud på kärlek om ni vill, om ni tror att det stoppar folk. Ni är rädda. Vilket är tragiskt att se, eftersom medans alla jävla bögar sitter i träden med rosor i famnen och älskar varandra, står ni och lever för hat. Vinnarna är redan utsedda.

Draft: Jan. 6, 2010

- Haha, så Emma, hur känns det att titta tillbaka på sin blogg och inse att man i bloggen har förvandlats till en Fokza?

Det känns ganska deprimerande, faktiskt. Jag känner inte igen mig själv och blah blah. Vad JAG inte fattar är hur jag har kunnat gå SÅ många inlägg utan att svära arslet av mig. Det brukar hända när jag får fria tyglar. Det lät lite kinky...

Jag tänker inte göra någon lång lista för att summera 2009 endast eftersom mitt minne är kortare än din pojkväns *** så även om jag ville skulle jag inte ha kunnat. Om någon skulle ha bett mig att titta tillbaka på Januari skulle dte enda jag kommer ihår vara Heath och min, Michelles och Veras blogg. Det sjukaste med Emmies inlägg var inte att hennes minne är så jävla starkt utan att nästan allt jag läser är "Emma och jag bråkar". Vi måste verkligen starta en "Sams i ett år"-anniversary ;)

För ett par timmar sen kom jag hem ifrån paradiset och med mej hem fick jag en mysig solbränna och en liten förkylning. Det var inte svårt alls att ställa om sig ifrån +30 till -20 på ett par timmar. Men allvarligt, jag älskade Gran Canaria och jag skulle inte gråta om vi gjorde det till tradition att åka dit på vintern. Men nästa år ska jag i alla fall fira Nyår med min Bebis.
På tal om bebisar, när vi åt middag på vägen hem satt en bebis vid bordet bredvid och jag, som inte hade bättre för mig, satt och försökte komma på vad bebisen tänkte. Med tanke på att jag hade setat på ett flygplan i 6 timmar och åtk bil i två så kom jag bara på saker som "Bebis fladdrar. Bebis vill ha hår". Haha, jag älskar att resa!

Cya!


RSS 2.0