New family and improved soccer and english-skills

I have a natural tan!! My lips are also tanned cause they're all red and dry. I love it.

New family is awesome. Stayed up to make jokes like 'thats what she said' and 'barf friend'.
Arkansas loves y'all!

Blog from AMERICA!

Hello dear friends! My apologies for the blog in an different language but if i try to write in swedish without the vowels it'll just look weird. We arrived in New York after 9 long and painful hours on the flight with loud team mates. Not long after we checked out our bags we were informed that out flight to Arkansas was canceled and we had to stay in New York over the night. We got to a hotel and we slept 6 girls in a room of two double beds. I slept in the floor instead of sleeping in a bed with Ida and linda (who by the way are giggly and kick each other underneath the sheets). The next day we did get flights though 4 different ones and the team was spread out over the entire day. My flight went to Huston and then from there to Arkansas. We arrived sometime around 6 pm. Me and Ida was picked up by our family at 9 pm and the house is really big. In american measures it is not that big but it is most certainly bigger than my house in Torshalla. I like it a lot here. We have practiced a lot already, yesterday we practiced 2 times! I'm exhausted!
We have seen two high schools and we've celebrated the girl we're living with(her name is Ellen) birthday which was yesterday. I have to say that the schools look exactly like High School Musical. It's almost freaky to see the similarities. The entire city looks like in the movies.
Tomorrow we are playing Lightning f95 in the evening and in the morning we are going shopping at the Promenade. We went on a short trip today and i bought a pair of glasses for 10 dollars and 5 panties from Victoria's Secret. Tomorrow I'm buying uggs and just looking.
Johanna, if you're reading this, tell mom and dad about what I wrote and tell dad I might have lost one of the memory cards to his camera and I'll replace it when I get home!
BYE!!!

last blog in 2 weeks

Sista bloggen innan USA! Jag har resfeber och jag är seriöst jätterädd. Det är första gången över atlanten utan min familj. Jag är töntig, förlåt :(

Jag lämnar mitt abonemang hemma och skaffar ett nytt i USA men vad ni än gör, FÖR GUDS SKULL, messa inte! Även om jag skulle få sms så skulle jag inte ha tid att svara för jag kommer ha fullt upp hela tiden. Jag skojar inte, vi ska spela fotboll, spela vänskapsmatcher med NWA, spela cup, shoppa, paddla kanot, besöka High School, besöka Universitet. Jag är så jävla excited. Jag älskar er alla!


fin japan <3

HAPPI BIRTHDAY TO ME

Grattis till mej! Supernice b-day! Saknade dej bästavän!

Mina presenter är supertrevliga men jag orkar inte ta kort så jag snodde från internet och tog några med webbkameran!

   --->
sample




happiface <3


Soonly done

Jag har ett bankkort och ett id-kort! Grattis mig. Idag efter utvecklingssamtalet flängde jag och mamma runt och letade saker till USA på stan. Vi inhandlade två fotbollsstrumpor, två par shorts, HÅRSPRAY, pyjamas(L), rosa strumpor och tigerbalsam (till min stackars fot. Sköterskan sa att det kunde vara en lätt sträckning så jag fick bandage och uppenbarligen skulle jag ha tigerbalsam också.)

Det bär av om 4 dagar <3

 
Både min mamma och min syster totaldissar mina tofflar men jag älskar dom?! Är dom verkligen så fula...?

welcome to my world, mr pig

Haha, folk! Jag måste meddela om att det finns en enorm chans att jag har stukat vristen då jag sparkade till en kille i klassen. Det är nog bland det roligaste, mest ironiska och hemskaste jag någonsin har gjort. Med "hemskaste" menar jag såklart inte att jag sparkade någon utan att jag åker till USA om 5 dagar! Jag kommer resa till Amerika med en stukad fot och förkylning! Det är bara min tur i ett nötskal.
Anledningen till att jag sparkade honom (William, föresten) var för att han kom fram till mig, helt oväntat, och knäade mig på låret. Det gjorde jätteont och eftersom jag aldrig tänker på att vara den större människan och vända ryggen till återkommer med två hårda sparkar på hans smalben. Han verkade inte gå därifrån med någon större skada men min fot värker så in i helvete! Jag vet inte om det var rätt åt mig eller inte. Men han retade mig och bara för att jag gav tillbaka borde jag väll inte ha blivit straffad? Dumma, dumma karma.

Jag och min kompis Amanda har gjort upp en tävling under sommarlovet om att lära oss Japanska. Därför har vi hyrt böcker och vi ska sätta upp ett schema. Jag ville bara att alla skulle veta att jag kommer att vinna. Men under ser ni ungefär hur mycket japanska jag kan.


im superman


MINA BETYG ÄR SVAMP

VG- ?!

I svenska? Jag går med på att jag inte försöker så mycket i svenska(okej, inte alls) men jag talar faktiskt flytande, jag har bra grammatik och jag tror att hon endast baserar kriterierna på min Sandor/Ida-loggbok ifrån 7:an! Ingen chans att jag förtjänar ett VG-! Ett VG hade varit helt okej med mig, men minustecknet knäcker mig. Det säger mig "hej, du är knappt uppe i VG. Vafan, emma?". Jag hatar min lärare.

Och så har vi bilden. Jag tror Guterstam har var hög när han satte mitt omdöme. Här sitter en tjej vars grisar ser ut som lykstorpar i den konstnärliga världen (jag överdriver inte ens!) och snubben som gav min syster G i bild ger mig ett MVG-? Jag står fast vid att det antingen är ett stavfel eller ett förfärligt, ondskefullt skämt! Gud, eller vad som helst, sitter där uppe och hånar mig.

På tal om gud så hade jag, Ester, Mr Mather och Mr Probst en intressant konversation om Religion idag vid lunchen. Så nu antingen hatar eller älskar de oss. Jag hoppas på det sistnämnda för som mina betyg ser ut nu behöver jag lite vändning. Alla minustecken gör mig deppig.

Alla har en bra helg, så någon får det i alla fall!

what am i doing wrooong?


They’re teeling me it’s beautiful.



Det funkar för mig. Är det helt sjukt om jag säger att denhär låten verkligen funkar för mig? Någonstans för ett tag sedan tappade jag taget om Tokio Hotel totalt, jag bara slutade förstå mig på dem. Det förändrades inte när jag fick smakprov från deras nya skiva heller. Igår läste jag i Vics blogg om hur mycket hon hatar dem på grund av att de kommit ut med ett tidigare drogmissbruk. (Helt ärligt trodde jag inte att de hade stake att ta droger. Men jag hade uppenbarligen fel). Nästan alla vänner jag skaffat via Tokio Hotel har slutat gilla dem och på så sätt har vi glidit isär. Jag tror att det är anledningen till att jag och min bästavän är så himla olika. Vi gick åt olika håll och efter Tokio Hotel och vi har verkligen blivit fullständigt annorlunda. Efter Tokio Hotel tog jag faktiskt ett steg tillbaka när det gällde musiksmak. Jag känner att jag gick tillbaka till det jag som fanns på The Ark-tiden (och ja, det var ingen drastisk förändring på insidan, men det fanns en) och jag fortsatte älska band som jag gillat tidigare medans resten av mina vänner gick framåt och förändrade sin musiksmak en aning. Det är konstigt hur lätt det är för vänner att glida isär. Men när det väl händer så märker man vilka vänner man är och inte är redo att förlora. Därför suger det när man inte känner likadant.

För att gå tillbaka till låten World Behind My Wall - jag tycker om att hitta ett gömt budskap i låtar(inget som är allderles för uppenbart) och lixom utveckla min egen mening i den. Sånt har jag lätt för att göra i Mando Diao och The Ark(när jag älskade Arken som mest så kunde jag inte engelska så bra att jag förstod allt som sas men hursomhelst) till exempel men just Tokio Hotel har jag aldrig kunnat göra så med. Deras låtar har varit väldigt ytliga och förutsägbara. Men just denhär låten har jag kunnat relatera till, just för att meningen i låten inte slår dig i ansiktet. Jag uppfattar det som en person som inte är redo att gå vidare och glömma. Istället stänger man in sig i det förflutna. Jag förstår hur corny det låter och jag hatar mig själv för att jag skriver dethär inlägget men det är verkligen som en uppenbarelse att Tokio Hotel kan göra sånthär. Hej ny syn på tyskt band!

Fuck you so bad.

"Om jag fick reda på att min bästavän var gay skulle jag nog känna mig obekväm efter att ha kramat henne förut och då kanske hon hade uppfattat det som om jag hade känslor för henne och då att hon skulle få känslor för mig."

Shit. Wow. Grejen var att då jag började presentera mig själv som bisexuell var jag bästavän med denhär personen. Är det inte sjukt vad man kan få reda på om personer med tiden? Alltså trodde hon att jag hade känslor för henne? Jag skrattar åt blotta tanken. Aldrig i hela mitt liv hade jag någonsin tänkt på henne på så sätt. På sättet hon var ville jag knappt vara hennes vän. Jag står knappt ut med hennes närvaro. Fatta, man borstar inte av mig från axeln med ett par äckliga putande läppar och ett lätt "whatever". Jag vill bara att du ska veta att jag aldrig i hela mitt liv skulle bli kär i dig. 

Alla mina vänner som bara såg beyond faktumet. Tack. Jag lovar att det betyder. För det är fan ingen big deal för mig, så varför skulle det vara det för någon annan. Ta er. Jag är bara korkad som har folk som er i mitt liv. Ta er.

we were just the two against an ocean of fools, i guess its funny. cause nothing changed but me and you.



Här får ni. Ni har förtjänat det!

RSS 2.0