Korkade föräldrar...

Hejhej! Jag håller på att titta på MTV Made (fråga inte varför) och jag har just kommit på att absolut ALLA familjer som får familjemedlemmens mål presenterat reagerar extremt skeptiskt! Vad är det egentligen? Jag tycker att det är hemskt av en förälder att tvivla på sitt barn att klara av något så simpelt som att åka motorcross?
För ett tag sen sa jag till min mamma att jag ville plugga i tre olika länder på ett år i nian och hon hade inga som helst problem med det. Jag tror att eftersom jag har växt upp med mina föräldrars stöd i allt jag gör, tycker jag att det är uppenbart att alltid stödja barnet innom alla beslut. Liksom, hur ska man lära sitt barn att allt är möjligt när man samtidigt sitter och säger att något är omöjligt? Jävla hycklare.

Can you hear me when I walk away?

Godmorgon Sverige! Välkommen till Ämmas ballad-dag! Det betyder att jag tänker sitta med krämer i ansiktet och plugga matte till en massa fin, lugn musik. En underbar idé om du frågar mig. Ciao :)

Varför skriver jag i paragrafer?

Idag har varit...udda. För det första lyckades Ester övertala mig att försöka söka in till Think Global School. När man väl tänker efter känns det konstigt att INTE försöka. Det är ju en chans som skulle vara sjuk att få. Min mamma tyckte hur som helst att det lät som en ganska bra idé så det blir väll att kolla upp och fixa så mycket som möjligt. Så om jag råkar vara en av dom lyckliga två jävlarna som blir antagna så slipper jag 9an på IESK. Lite hat-kärlek tror jag...
Idag i matten fick jag en liten 'heads up' på vad fan jag höll på med. Jag har missat läxan 2 veckor i rad nu. Jag blir så jävla arg på mig själv över sånt eftersom jag vet att jag har lyckats jobba upp mig till ett MVG i matten och jag får bara inte tappa det nu. Det gäller verkligen att kämpa nu och inte missa mer. Så med Grey's på TV:n, datorn i knät och matteboken framför mig är jag igång. Jag är så jävla diciplinerad, ellerhur? ;)
Peace&Love är planerat in i kalendern så om jag har tur får jag se mina tre favoritband på samma festival! Sen blir det ju Tokio Hotel i Mars. I år tar jag igen för många missade konserter i mitt 14-åriga liv. Em's back on track, y'all!

Pengar pengar pengar, när som helst nu...


min pappa det...

*Pappa klampar in i mitt rum*
p: är du sjuk?
ä: nej.
p: är du ledsen?
ä: nej
p: är du arg?
ä: nej
p: är du trött?
ä: ja.
p: pppfffffttttt *stänger dörren*

Red is back!

Red is back. Whatcha think?

RSS 2.0