fuckface unhappy. fuckface suicidal.







 

Matchen mot flen slutade 5-2. Tar vi Kvicksund med en jävla massa mål så har vi chans till silver i serien! Nu ska jag studsa mot duschen för det är jävla kallt ute. Hörde jag ett "hallelujah"? Inte? Bra. Tur för er.


i'll move to paris, shoot some heroine and fuck with the stars



Idag har varit lärorikt som alltid, halvdag(<3) och McDonalds med Ester och Amanda. Sen åkte jag hem och fortsatte jobba på min deckare. Det tar sig, nu efter att jag fattat att det ska vara 1,5 radavstånd. Vips, så blev 4 sidor till 6 sidor. Imorgon spelar Torshälla emot Flen på Torsharg. Fuck yes, tar vi det så kommer vi 3:a i serien. Nu hänger det på våran prestation imorgon. TAGGATAGGATAGGA!!



Min bror fick tag på en dator i Skövde och nu diskuteras minor. Jag är en mes..



yup. Vi ses när min storasyster växt upp! BYE!

Grattis mej!

Nu har jag skrivit 2,5 sidor. Jag är nästan duktig! Nu ska jag bara fixa 4 sidor tills jag slutar. Fan vilket arbete detta är!


Andrew blickade omkring sig efter annat liv men blev ensam stående ute i natten

Idag planerar jag att sitta hela dagen med min deckare (som inte ens är påbörjad men det är väll ändå inte så jävla svårt att skriva 4-10 A4?) och jag tror att jag är på väg att sprängas av exhalteration(det är inte ett ord va?). Jag vet inte vad som gör mig så uppspelt av att skriva men jag har älskat det sen jag var 7. Då handlade visserligen mina berättelser om en pojke som klippte sig som stadens detektiv för att fånga brottslingen. Och jag stavade "people" som "peephole". Men skit samma.

Jag kan och vill inte läcka info om min deckare ifall någon i klassen skulle läsa. Jag hatar att spoila. Men jag kan i alla fall säga att min huvudkaraktär heter Andrew och kommer ifrån Skottland. När jag skulle hitta på ett skottskt namn åt karaktären så insåg jag att jag hade inga exempel förutom killarna i The View. Och om jag hade använt ett av deras namn hade det kännts så fel för då hade min huvudkaraktär tagit formen av en The View-are i mitt huvud. Nu ska jag och Andrew kick some outlaw-ass!


Mmmmmh, 2 år gammal morgonrock!


GODNATT!

ämma: Godnatt Peter.
johanna: Godnatt.....Ludde BAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA

No, that's CFC:s, love, that are doing the ozone layer!

Vem sa någonsin att 8:an var svår? My head is sky high.

-Fick tillbaka mitt första NO-idag och uppenbarligen hatar Tremblay mig inte lika mycket som jag trodde! MVG, high five? Visserligen fick Amanda MVG och en trevlig kommentar och Ester fick MVG och en liten trevlig kommentar OCH en "Academic Honour"-merit. Ibland är det deprimerande att vara vän med dom...

I matten ligger jag inte efter alls! Det kanske är för att jag gillar algebra bättre än något annat inom matte. Vi är menade att göra 2 sektioner per vecka och jag har gjort klart denna veckas och en fjärdedel av nästa veckas. Varför använder jag min blogg till att skryta om hur bra det går i skolan? Därför att mina vänner har riktiga liv och behöver inte lyssna på mig. So up yours.

Idag smyger jag, mamma och storasyster in till e-town och kolla på jackan i inlägget under. Jag väntar med uggsen eftersom jag skulle kolla efter sånna i USA (23 dagar kvar!!!!).

Kissiemjaaaau!


Ta mig tillbaka (L)

tänk om smarta ämmor växte på träd?

Jag älskar billiga kläder! Billiga kläder gör mig lycklig. Idag efter träningen så snackade jag, Annafuckface och Suddet om vinterkläder och såklart blir jag super-exhalterad och kollar upp på internet. Jag ska nog gifta mig med H&M. Jacka och skor för sammanlagt 650!

 +

= Ämma happiface

can i be your angel though?

Eftersom bloggandet har varit dött ett tag och jag bestämde mig för att måla naglarna ikväll kändes det rimligt att försöka mig på en wannabe-Emmie fixarblogg. Här kommer kvällens franska manikyr!

1. ALLTID remover först. Jag har gjort misstaget att skippa det och sedan upptäkt små bitar gammalt lack under manikyren. Där är 4 lager rakt åt helvete så jag rengör alltid först.



2. Sen kommer nagelfilen. Jag har hört att man borde fila naglarna hela tiden och undvika nagelklipparen men ibland orkar jag inte sitta så länge med filen så jag fuskar. Hur som helst kommer min nagelfil ifrån Kicks men finns också på Parelle. Den må vara dyr men jämfört med de billiga engångsfilarna så vinner den i längden. Det är ju vackert rosa dessutom.



3. Spetsen av min nagelfil använder jag för att peta bort smutsen under naglarna. Det är ju inte speciellt viktigt att göra i den ordningen (innan eller efter lacket) men det är skönast med rena naglar.



4. Sen kommer nagellacket. Jag har köpt ett manikyrset från Depend (jag är amatör, okej?) som jag använder och det funkar perfekt.
 a)Ett lager ljusrosa lack
 b)Vitt lack på nageltippen
 c) Ännu ett lager ljusrosa lack
 d) Ett lager genomskinligt lack i ljusrosa ton



5. Tadaa! När jag haft långa naglar efter ett tag så får jag ont i fingrarna så jag gjorde en kort och fräsch look. Det är dessutom jättelätt om man har tid och ork att vänta tills det torkar.


Hade bra losers, nu ska jag sova! x


aarrgghh!




Jag är precis som alla andra. Stackars mej!

Skoljoggen makes me happy in my pants. Speciellt med Emi, Karin och cola. Och Eunicorn Power. Emma har på sig jeans leggins och jersey, hon är en jävla fjortis, usch!

lmaaao



jag och gabbi är bra på att fånga t-shirts!


ich sterb für unsere unsterblichkeit



Holy shit?! Här är en enormt bevis på att jag och Tokio Hotel har glidit isär extremt. Nu får jag ju lite nostalgi av det gamla emo-rock-bandet? Dethär är väldigt annorlunda emot deras gamla shit. Jag kommer alltid att älska dethär bandet(även om dom förjar göra r'n'b eller techno eller whatever) för det känns helt omöjligt all sluta. Men komigen? Det är ju för guds skull POP. Det är inte emo med ett inslag av pop eller någon det är ren pop! Hur gör man en så drastisk förändring över natten? Jag känner mig blåst.

Och ja, jag är en jättestor hycklare som skriver ett inlägg och klagar när jag antagligen kommer spendera mitt guld på deras nya platta.


Tokio Hotel som bäst i mina ögon.

RSS 2.0